Andrahandsuthyrning

Vill ni hyra ut er lägenhet på ett tryggt och säkert sätt?

Vi på Svea Apartment hjälper er i denna process från början till slut. Vart du än befinner dig i Sverige kan du hyra ut din lägenhet via oss, vi hjälper dig matcha din lägenhet med rätt person eller företag för en så trygg uthyrning som möjligt.

Vårt främsta mål är att skapa en trygg och säker uthyrning både för dig som uthyrare men även för personen som vill hyra bostaden. Med hjälp av kreditupplysningar i urvalsprocessen samt erhållande av 1-3 månaders deposition kan vi garantera att hyran betalas i tid till dig som hyresvärd. Att hyra ut din bostad via oss är helt kostnadsfritt, att ta hjälp av oss gör helt enkelt din vardag väldigt mycket enklare.

Varför skall man hyra ut via Svea Apartment?

  • Vi Hjälper dig hitta en skälig hyra för bostaden
  • Vi hjälper dig med att matcha rätt person med din bostad
  • Vi hjälper dig med att ta fram rätt avtal för just dig
  • Vi erbjuder tillsyn av bostaden under hyresperioden för din trygghet
  • Vi erbjuder rådgivning vid juridiska frågor

För dig som vill hyra bostad

Trygghet är något som vi på Svea Apartment är väldigt måna om, vi vill att du som hyresgäst skall känna dig trygg i bostaden som du hyr och att du skall känna dig som hemma.

Tack vare våra avtalsmallar som vi med hjälp av våra jurister tagit fram får vi dig att känna dig trygg i din situation när det kommer till uthyrningen. Vi erbjuder även möjligheten att hyra en bostad depositionsfritt om du är kreditvärdig. Hyr du en lägenhet via oss får du juridisk rådgivning gällande din bostad under hyresperioden för din trygghet och säkerhet.

Våra tilläggstjänster

Svea Apartment tar hand om hela processen! Vi tar hand om visning av bostaden, kontraktskrivning, nyckelutlämning samt flyttstäd när hyresperioden är slut.

Att ha i åtanke

För att hyra ut er lägenhet måste ni ha ett godkännande från er hyresvärd eller bostadsrättsförening.

Vill du veta mer?